Geen categorie

Lekker weertje hé?!

Geniet jij van het zomerse weer? Of heb jij het daar te druk voor? Bezig met je to do lijst of in ieder geval alles wat toch echt ‘moet’?

Tot vorig jaar gold het tweede in ieder geval voor mij. Misschien ken je het: het is prachtig zomers weer buiten. 4 dagen op rij. Maar ja de was moet gedaan worden, het huishouden, de kinderen krijgen vriendjes over de vloer, in de zomervakantie moeten ze worden vermaakt en vergeet niet alle sociale contacten te onderhouden. Na 4 dagen de zon door de ramen gezien te hebben sloeg het weer om en zo ook mijn humeur. Was ik weeeer diegene die binnen aan het werk was. Terwijl anderen van het weer aan het genieten waren.

Ik gunde mijzelf geen rust want er was altijd iets ‘nuttigers’ te doen. Tot het punt dat ik dit zat was. Ik wilde weer energie voelen en van het weer genieten. Gewapend met een Jilzz 0.0. en een tuinstoel ben ik in de tuin gaan zitten. Voor 2 minuten lang. Hoe vaak ik wel niet wilde opstaan om ‘ohja nog even..’ maar het lukte. Dit ging ik vaker herhalen. Zo lukt het mij nu om de boel de boel te laten, werkafspraken te verzetten om zo een middag met de kinderen naar het meer te gaan om te genieten van elkaar en het weer. Wat een energie geeft dat!

Wil jij vaker genieten? Rust in je hoofd ervaren? A.s. donderdag geef ik een GRATIS live online training om 20.15 uur. Hoofdonderwerpen zijn het creëren van rust in je hoofd en het loslaten van de mening van een ander.
Verzeker je van een plek en schrijf je hier in:

https://learn2beyou.nl/online-trainingen/live-online-trainingen.html

Liefs, Monique Olie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.